dimecres, 14 de maig del 2014

Valdés: "Gràcies per haver-me fet sentir important"

14/05/2014

COMIAT VICTOR VALDÉS

El porter del Barça s'acomiada en una carta, dels aficionats i del club

 

Xavier Lladó



El porter Víctor Valdés




El porter del Barça, Víctor Valdés, ha publicat una carta a través del club a través de la qual s'acomiada de l'afició. El jugador agraeix als seus company d'equip haver-lo fet sentir important, amb un to emocionat. "Gràcies a tots aquells companys amb els que he tingut el plaer de compartir el treball que suposa portar aquest escut al pit dia rere dia, per haver-me fet sentir important dins d'aquest grup que hem format durant tots aquests anys", diu.

Valdés dedica la missiva especialment a les persones que l'han empès i ajudat a triomfar al club, dels qual en diu que, ara, mirant enrerre, en sent "nostàlgia". Comença amb Oriol Tort, fundador de la
Masia, parla d'exfutbolistes blaugrana que el van ajudar en l'etapa de formació com Rojo o Asensi, i s'atura a recordar els entrenadors, com Van Gaal, l'home que el va fer debutar al primer equip i va confiar en el seu talent. "Gràcies a Louis Van Gaal, per demostrar tenir el valor necessari per apostar pel talent que només els seus ulls saben veure", apunta. A més, dóna el mèrit a l'holandès com a constructor del Barça actual. Repassa, cronològicament, els entrenadors posteriors però sense citar Gerardo Martino. A Rijkaard li agraeix haver-lo permès tocar la glòria, amb la primera Champions de Valdés a París, a Guardiola haver-li "obert la porta de jugar a un joc que desconeixia i haver tocat junts l'èxit, "el vam trobar junts, oi?", li recorda.

La carta porta per títol "Arriba el moment de dir adéu, d'acomiadar-me de tots vosaltres" i comença amb el lament del futbolista de no poder acomiadar-se de l'afició des de la gespa, però, diu, "així és la vida de vegades i aquest any ha estat cruel amb mi en aquest sentit". La carta conclou amb l'agraiment personal del porter al cercle íntim, les persones, desconegudes per l'afició, que li han donat "l'alè que un lluitador necessita en tot moment".


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/valdes_gracies_per_haver-me_fet_sentir_important_100644.php


1 comentari :

Mela ha dit...

Hola Rosamary... ha sido un gran portero que recordaremos con cariño
Adiós y suerte, Víctor Valdés
Besos