dimarts, 13 de maig del 2014

Fenández Díaz vol netejar la xarxa de “miserables”

Dimarts, 13 de maig de 2014 18:05 h

El problema és que el ministre a l’hora de perseguir enaltiments i insults ja ha demostrat que gasta un doble raser


El ministre de l' Interior ha ordenat que s’investigui i es porti davant la justícia els autors de missatges que després de l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó, puguin ser constitutius “d’ incitació a l'odi i apologia del delicte”. “Ahir ja vaig veure comentaris indignes amb el cos de Carrasco encara jacent, i vaig donar ordre als Cossos i Forces de Seguretat que investiguin aquests missatges per si fossin constitutius de delicte”, ha dit el ministre en roda de premsa. Actuarà contra Luís Salom, responsable de xarxes socials del PP del País Valencià que va acusar @eljueves per l’assassinat de Carrasco? Encausarà la periodista Isabel San Sebastián que vincula l’assassinat de Carrasco als “escarches”? S’immutarà d’una vegada davant l’enaltiment del franquisme, o dels insults i crides a matar catalans a les xarxes socials? 



Piulada d'Isabel San Sebastián


Fernández va camí de penalitzar la ironia contrària al PP

El ministre ha tret pit de l’èxit de l’operació “aranya”, que va portar a la detenció de 21 persones acusades d’enaltiment del terrorisme i humiliació a les víctimes d’ETA a finals d’abril,  i ha assegurat que el foment a l’odi, insults i enaltiments no poden quedar impunes. 

“A la xarxa també ha d'haver seguretat i hem de deixar-la neta d'aquests miserables”, ha dit. La
pregunta és qui posa fa de censor?

Cridar a matar catalans és gratis

El ministre presenta tics sectaris alhora d’ordenar operacions contra enaltiments i insults, a la xarxes socials hi ha manifestacions d’odi contra els catalans, crides a matar catalans acompanyats de clams d’enaltiment al franquisme que des de fa mesos campen lliurement sense fre, mentre el ministre mira cap una altra banda. En aquest sentit, el perfil d’@Andres_Ramos_ S, és un exemple d’impunitat.

 El piulador deixa clar en el seu perfil que vol veure els cataklans morts:  “Viva Franco!!! Cada dia se mueren catalanes i és motivo de felicidad, #quesemueranlosputoscatalanes”. 

 També és autor entre altres de: “catalanes sois basura no mereces ni la existencia #putoscatalanesmorid”, o “Apoyo la gran idea del dios Franco, HAY QUE FUSILAR A LOS PUTOS CATALANES, LOS CATALANES TODOS BAJO TIERRA, MATAR A LOS CATALANES.”. 

Caldrà la verge de Montserrat s’aparegui al ministre Fernández Díaz per tal que la Guàrdia Civil actuï?.