dijous, 1 de maig del 2014

Assalten la casa de l’exparella de Jordi Pujol Ferrusola, segons 'El Mundo'

01/05/2014
 

El diari assegura que els assaltants es van endur només l’ordinador i la tauleta de Victoria Álvarez


Nerea Rodríguez



Portada d'avui del diari 'El Mundo'


Després de publicar ahir que el cap dels pakistanesos de CiU és un “islamista radical”; avui el diari ‘El Mundo’ assegura que ahir va ser assaltada la casa de l’exparella de Jordi Pujol Ferrusola, fill de l’expresident Pujol, Victoria Álvarez, i es van emportar només el seu ordinador i la seva tauleta, mentre que van deixar les joies i els diners en efectiu.

Segons aquest diari, Victoria Álvarez, la dona que va denunciar davant la Unitat de Delinqüència Econòmica i
Fiscal (Udef) a Pujol Ferrusola, “va viure ahir al migdia un dels pitjors moments de la seva vida. Cap a les 13.00 hores va tornar al seu domicili particular a Barcelona i es va trobar amb que havien entrat i estava tot potes enlaire”.

“Mobiliari, estris i roba. Això sí, el pany no havia estat forçat. Els assaltants havien accedit per la finestra. Fa un any, ja li van deixar en el seu cotxe diverses roses negres amb una eloqüent nota: ‘Això és el que t'espera’”, explica els periodistes Esteban Urreiztieta i Eduardo Inda.

Després d’inspeccionar tota la casa, Álvarez va comprovar que, en canvi, l’ordinador del seu fill era al domicili. “Vaja, que els assaltants anaven a tir fet”, consideren els periodistes, que recullen declaracions d’Álvarez: "És obvi que el que volien eren els meus ordinadors, en els quals guardava part de la documentació que obra en el meu poder sobre el cas Pujol".


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/assalten_la_casa_de_l_exparella_de_jordi_pujol_ferrusola_segons_el_mundo_100373.php