dimecres, 9 d’abril del 2014

Un noi apunyala una vintena d'estudiants d'un institut de Pennsilvània

PENNSILVÀNIA

Redacció - 09/04/2014 - 18.16h. 




Diverses ambulàncies s'han desplaçat a les portes de l'institut per atendre els ferits.



De moment no hi ha morts, però sí que almenys nou estudiants estan ferits de gravetat, després que un noi ha entrat amb dos ganivets a un centre de Secundària de la localitat de Franklin, a Pennsilvània, i ha apunyalat tothom que trobava al seu pas.

Les autoritats locals parlen d'una vintena de ferits en total i el portaveu del Departament d'Emergències del comtat, Dan Stevens, ha assegurat davant els mitjans que ja han detingut un noi de 16 anys, però no ha informat de la seva identitat. 

D'entre tots els ferits, set estudiants d'entre 15 a 17 anys i un adult sexagenari han estat traslladats al Forbes Regional Hospital amb ferides d'arma blanca. A tres dels pacients se'ls ha hagut d'operar per lesions a l'abdomen i el pit. "Els pacients que han apunyalat al pit i l'abdomen tenen lesions potencialment mortals", ha explicat Chris Kauffman, director de trauma de l'hospital.

El centre ha emès diverses informacions assegurant que, a hores d'ara, els alumnes estan fora de perill i que les classes queden cancel·lades. 


http://www.324.cat/noticia/2369293/societat/Un-noi-apunyala-una-vintena-destudiants-dun-institut-de-Pennsilvania