dimarts, 1 d’abril del 2014

Nervis a Madrid per una xarxa que promou la Independència 2.0 als EUA

Dimarts, 1 d'abril de 2014 13:15 h

La diplomàcia espanyola detecta que la Generalitat “controla” a 200 bloguers dels EUA i altres territoris del continent americà que venen la independència a través de la xarxa


El digital Vozpópuli, publica un article basat en fonts de la diplomàcia espanyola que assegura que la Generalitat controla gairebé 150 webs i bloguers a Nova York i  Washington i 50 més a altres ciutats importants del continent americà, per promoure la consulta independentista. Alerta que aquestes xarxes socials s'orienten fonamentalment a la classe política i als creadors d'opinió i afirma que “l’entramat digital”, creat fa dos anys, s’ha reforçat en els últims mesos, i també que la àmplia xarxa de bloguers i petites webs que “manté” la Generalitat són molt actives i amb un bon nivell professional, a més, d’estar molt ben finançades.





Una iniciativa, de ser certa, lloable

Els digital assegura que els internautes de la “xarxa que ven Independència 2.0” difonen notícies sobre Catalunya i sobre el procés sobiranista, en anglès, castellà i català i té per objectiu arribar a líders d'opinió, membres de la classe política, intel·lectuals, gent del món d ela cultura, lobbys i empresaris relacionats amb el mercat europeu.

El Barça un ambaixador mediàtic de primer nivell

Segons el digital el material que es difon a través d’aquesta xarxa parla sobre la realitat política i econòmica de Catalunya de al seva idiosincràsia, de la seva història i el seu horitzó de futur com a país independent dins de la Unió Europea. També fa referència al Barça, “​​un dels ambaixadors mediàtics més importants amb què compta el sobiranisme català” .



http://directe.cat/342922