divendres, 4 d’abril del 2014

Canut acusa la FIFA de "corruptes"

Avui a les 08:51h.

"Començo a estar molt tip de tant 'trilero' en aquests organismes”

 

 




+El presentador del programa esportiu de l'Efectivament, Lluís Canut, ha acusat la FIFA de “corruptes” i ha tractat els seus membres de “fariseus” després de la sanció que ha imposat al FC Barcelona pels fitxatges de nou jugadors menors d’edat.


El periodista de TV3 ha manifestat que “Saps el que deia Maradona? Doncs no cal que ho repeteixi” i ha afegit que “el que
no s’ha de fer és tractar amb una colla de corruptes, perquè són una colla de corruptes”. 


“Hem de dir prou al 'trilerisme' -ha dit-. Començo a estar molt tip de tant 'trilero', i més en en aquests organismes”. Canut també ha manifestat que la FIFA “no està legitimada a donar lliçons de res i menys en aquest cas”. Llavors un tertulià del programa, el també periodista Quique Guasch, li ha recordat que “són els que manen”.


“Aleshores què hem d’anar a fer? A fer-li la gara-gara als Grondona i companyia? Aquests senyors són uns fariseus” i ha afegit que “contra aquest poder ens hem de revelar”.


Lluís Canut també ha assenyalat que “aquest senyors són els mateixos que mentre t’estan 'empurant' conviden el vicepresident del Barça, el senyor Bartomeu, a fer una conferència sobre el model de la Masia”.


El presentador, en aquest sentit, ha  afegit: “No fotem! Si vostè està qüestionant aquest model, no el porti aquí com a exemple”. Guasch li ha replicat que “el model no l’han qüestionat, han qüestionat la forma de fitxar”.


Finalment, també ha recordat que “durant aquest anys ens hem fet un fart de llegir informacions a la premsa de Madrid de fitxatges que ha anunciat el Reial Madrid de menors intentant descobrir l'alter ego de Messi al Reial Madrid. Hi estem d’acord? Tots aquest de què estan allà, de matuta?"





1 comentari :

Anònim ha dit...

m a f i o s o s
és una sanció ABUSIVA amb traidoria: LOLÏN