dimecres, 5 de març del 2014

Ridícul del PP, reclama que es retiri l'estelada d’una oficina dels Mossos que no existeix

Dimecres, 5 de març de 2014 13:30 h

L’alcalde de Guissona confirma que l’oficina del Mossos a Guissona fa anys que no és operativa i que on oneja l’estelada és un local d’entitats


La diputada del PP Marisa Xandri ha denunciat que a l'oficina dels Mossos de Guissona (Segarra) oneja una estelada i ha exigit que es procedeixi a la seva retirada tot i anunciar que el PP ha presentat una bateria de preguntes sobre aquesta qüestió. L’alcalde de Guissona, el republicà Xavier Casoliva, en declaracions al directe.cat, ha assegurat que a Guissona, malauradament, no hi ha cap caserna dels Mossos, el que hi ha és un cartell dels Mossos a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, on es va ubicar una mini oficina de la policia catalana que fa anys que no és operativa. Després que l’ajuntament recuperés els terrenys cedits per a la construcció d'una caserna dels Mossos, que no es va arribar a fer mai, el consistori va destinar el local a les entitats del municipi, on oneja l’estelada. 


Un cartell en desús i obsessió, el còctel del ridícul del PP

Aquest nou ridícul del PP demostra el poc coneixement del territori que té la diputada popular, Marisa Xandri i  l’obsessió del PP per les estelades. Si  la popular estigués al corrent del què passa al territori, només podria retreure als Mossos que no hagin retirat un cartell d’una oficina que fa anys que no és operativa. L’alcalde de Guissona ha assegurat que demanarà permís al Departament d’Interior per retirar el cartell, en cas que Interior no el retiri en breu.


Empaitar estelades, una mesura del PP per reactivar l’economia catalana

Els populars decidits a acabar amb la crisi econòmica  ha presentat una proposta de resolució al Parlament on demana al Govern que garanteixi que només onegen banderes oficials en les dependències dels Mossos d'Esquadra i han fet grans escarafalls  perquè  “el fet que onegi una bandera estelada en una dependència dels Mossos comporta la utilització política i partidista del cos i de la seva imatge corporativa", segons  Xandri, que ha assegurat que també s'està incomplint la llei que regula l'ús de banderes.