dissabte, 22 de març del 2014

“Puta Barça, Puta Catalunya” el món ja ho sap

Dissabte, 22 de març de 2014 20:20 h

Una campanya de publicitat protagonitzada per Cesc Fàbregas mostra els seguidors del Madrid com insulten el Barça i Catalunya, i com la resposta del jugador català és fer “ulls sords”


“Escolta el que vulguis” davant els insults que millor que uns auriculars, és l’arma pacifica que protagonitza la campanya «Hear What You Want» d’una empresa d’aquest aparells amb motiu del clàssic de futbol Madrid – Barcelona que té amb el jugador català el protagonista. La campanya ha indignat als seguidors del Madrid per com mostra els seguidors de l’equip de la capital d’Espanya com a veritables ultres i partidaris de la violència, el crit de “Puta Barça, Puta Catalunya dona començament a l’anunci, seguit d’uns imatges d’uns seguidors blaugranes amb senyeres incloses, però a la resta de l’spot les imatges són de seguidors del Madrid que donen la benvinguda a un autocar on la mirada de Cesc Fàbregues és omnipresent i es posa els auriculars per fer “ulls sords” als insults i a la violència dels seguidors del Madrid. 



Seguidors del Real Madrid colpejant l'autocar del FC Barcelona en el vídeo




El “Puta Barça, Puta Catalunya” tantes vegades escoltat en aquests partits, immortalitzat en una campanya publicitària a nivell mundial  

L’anunci no ha deixat indiferent als seguidors del Madrid que han expressat la seva indignació per com l’anunci els tracta. 






http://directe.cat/340520 

1 comentari :

Anònim ha dit...

Es perillós barrejar futbol amb el poble i ,la política ( be ,alguna política .politica :(politikós) son els que tenen cura del poble i :( Idiotikós ), que s'en cuiden dels afers propis . En aquest cas será ple ds'idiotikós o idiotes que van com un ramat!!.