dilluns, 17 de març del 2014

La paella de Tejero en una caserna de la Guàrdia Civil

17/03/2014

TEJERO COLPISTA 23-F

L’extinent coronel va celebrar el 33 aniversari del 23-F amb el seu fill, el també tinent coronel Antonio Tejero Díez i altres colpistes d’aquesta peculiar manera


 Albert Ribas



L’extinent coronel Antonio Tejero.
Una paella en una caserna de la Guàrdia Civil a la localitat de Valdemoro (Madrid). D’aquesta peculiar manera va decidir celebrar el 33 aniversari del 23-F l’extinent coronel Antonio Tejero, principal cara visible d’aquell intent de cop d’Estat i pel qual va ser condemnat a 30 anys de presó.

Tejero va tenir com a amfitrió de la celebració el seu fill, el també tinent coronel Antonio Tejero Díez. A la festa, que va tenir lloc el passat 18 de febrer, també hi van assistir varis veterans colpistes, com l’excapità Jesús Aguilar, condemnat a cinc anys de presó per a la seva participació en els fets. Diversos guàrdies que estaven fora de servei van ser els encarregats de preparar la paella i de fer una exhibició de material i vehicles militars.

El ministre de l’Interior ha comunicat aquest matí a través d'un comunicat que el tinent coronel Tejero ha estat cessat com a cap del Grup Rural de Seguretat (GRS) després que hagi trascendit la celebració.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/la_paella_de_tejero_en_una_caserna_de_la_guardia_civil_99417.php


1 comentari :

cheche42 ha dit...

Es que....no son més tontons perque encara se entrenan poc!! ;-)