Golejada d'escàndol pensant en el Bernabéu (7-0 , video)

El Barça destrossa l'Osasuna el dia que Messi esdevé el màxim golejador de la història del club

Especial: Barça - Tota l'actualitat del Futbol Club Barcelona

| Actualitzat el 16/03/2014 a les 18:50h

Messi ja és el màxim golejador de la història del Barça 370 gols. Foto: FCB

El Barça ha confirmat les bones sensacions del dimecres contra el City i ha clavat una golejada d'escàndol a l'Osasuna (7-0). Una victòria amplíssima que permet afrontar el decisiu matx contra el Reial Madrid el diumenge vinent amb la moral ben alta i que ha suposat coronar Messi com a màxim golejador de la història del club. L'argentí n'ha marcat tres avui i ja en porta 371 amb la samarreta blaugrana, dos més que el mític Paulino Alcántara.

El partit, tot i el resultat final, ha començat amb un Barça dubitatiu i un Osasuna valent. De fet, al
minut 8 els navarresos han tingut una gran ocasió per avançar-se. Un bon contraatac de Cejudo ha acabat amb un xut sec d'Armenteros que ha salvat Valdés i Oriol Riera, amb clar fora de joc, ha introduït la pilota a la porteria. Es mantenia l'empat a zero i el Barça tot just s'ha aproximat dues vegades a la porteria rival dues vegades en un quart d'hora: primer en un xut alt d'Alexis i després una conducció fallida de Messi.

Precisament aquests dos protagonistes han aconseguit el primer gol al minut 18. Una centrada precisa del xilè l'ha tocat suaument Messi i ha superat Andrés. L'Osasuna no s'havia recuperat que s'ha trobat el segon gol d'un Barça que s'activava per moments. Una paret entre Alba i Iniesta a l'atac esquerra ha acabat amb una passada perfecta cap a l'interior de l'àrea que Alexis només ha hagut de rematar a plaer. El domini dels catalans era total. Iniesta ha marcat el tercer al minut 33 amb un potent xut de fora l'àrea i el porter Andrés ha salvat el quart del Barça dues vegades abans del minut 40 a potents rematades d'Alves i Xavi.

A la represa l'escenari s'ha mantingut. Pedro, que avui s'ha reivindicat juntament amb Alexis, ha realitzat una jugada espectacular que no ha acabat per gol per poc. L'Osasuna ha respost i Oriol Riera ha perdonat al minut 52, abans de dimitir definitivament del partit. Messi ha marcat al 63 i ha aconeguit el seu 370è gol com a blaugrana, superant ara sí Paulino Alcántara. Una xifra que encara creixeria a la recta final amb el tercer de la tarda. Un gol que s'ha produït entre el cinquè de Tello –un xutàs des de fora l'àrea- i el setè de Pedro, a passada de Messi. L'argentí, a més, en suma 233 a la Lliga, i està a un d'empatar amb el mexicà Hugo Sánchez, el segon màxim anotador de la competició.

T13/14 J28 Liga BBVA: FC Barcelona 7-0 CA... per FCBarcelona1899ch