dimecres, 26 de març del 2014

El tinent coronel fill de Tejero feia anys que muntava trobades per celebrar el 23-F

26/03/2014

TEJERO

Ho feien en un "bar il·legal" anomenat 'La Forja' i es calcula que ha arribat a moure fins a 100.000 euros en els quatre anys que porta funcionant


Alèxia L. Ferret



Tejero durant el cop d'Estat del 23-F
 Segons fonts de la Guàrdia Civil el dinar del passat 18 de febrer a Valdemoro, al qual va assistir Tejero fill juntament amb altres persones relacionades amb el 23-F, i va provocar el seu cessament immediat com a cap del Grup de Reserva i Seguretat (GRS), no era la primera vegada que s'organitzava. Al contrari, el fill de Tejero portava anys commemorant el dia que el seu pare va entrar armat al Congrés dels Diputats, segons explica avui “El Confidencial Digital”.

Hi ha diversos antecedents d'aquestes trobades anteriors, a les quals va
assistir el mateix Tejero pare, al costat d'altres companys implicats o relacionats amb l’intent colpista. “Són esmorzars que s'han celebrat sempre en bars i restaurants privats, no oficials, i fora de les instal·lacions de la Guàrdia Civil. La d'aquest any ha estat la primera vegada que s'han reunit en unes dependències de la Benemèrita”, afegeix el diari.

El local on Tejero, pare i fill, al costat de l’excapità Jesús Nines van degustar una paella és “un bar il·legal”, i es diu 'La Forja'. “Calculen que en aquest bar s'ha arribat a moure fins a 100.000 euros en els quatre anys que porta funcionant, comptabilitzant les begudes i menjars que s’hi han degustat”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/el_tinent_coronel_fill_de_tejero_feia_anys_que_muntava_trobades_per_celebrar_el_23-f_99620.php