dissabte, 8 de febrer del 2014

Les proves que el PP vol amagar sobre el militant de Tarragona que va enviar a la “dutxa de gas” a manifestants contra la llei d’avortament

Des de la porta Hurtado Mira va “enviar a la dutxa ” als manifestants, mentre els assistents a l’acte feien un passadís cridant “assassines” a les dones que protestaven contra l’acte, moment en que una de les activistes li va dir a Hurtado “els que “apestáis” sou vosaltres”. LLavors Hurtado va respondre: “Ets molt lletja, igual t’haguessin avortat”.






Segons el blog Prendre la Paraula, quan un dels activistes li va preguntar: “A quina dutxa?, a la de gas o a la d’aigua?, perquè de la primera vosaltres en sabeu molt. Hurtado li va contestar impàvid, a la de gas”.
hutado pp 2Javier Hurtado, el primer començant per l’esquerra,
Davant la gravetat dels fets, des de Nuevas Generaciones (NNGG) del PP a Tarragona, asseguren que no forma part del partit, encara que apareix en diferents fotos i ha ocupat diferents càrrecs, però segons es pot llegir a la pàgina, EuropAssociation, Hurtado, llicenciat en Medicina, secretari general de l’entitat Democrat Youth Community of Europe, hauria ocupat diversos càrrecs a les directives de les NNGG dels populars catalans, i seria el líder de les NNGG de Tarragona.






NNGG ha emès un comunicat on afirmen que aquesta persona no esta afiliada a la seva entitat i no té cap càrrec ni a nivell local, ni provincial, ni regional ni nacional i per descomptat no és president de NNGG Tarragona” i on diuen que s’intenta danyar la imatge de NNGG amb informacions sense contrastar. Fonts populars de Tarragona han explicat que es tracta d’un militant de base del PP, però tot indica just el contrari.

Hurtado es justifica dient que la seva reacció era perquè estava tens, li van clavar un cop de colze a la cara, i que “aquestes persones que són membres d’organitzacions radicals com les CUP ( Candidatura d’Unitat Popular ), acostumen a intentar dinamitar tot esdeveniment que s’organitza a la zona”.