dilluns, 3 de febrer del 2014

Fredor i poca gent al míting en honor de Susana Diaz

Diumenge, 2 de febrer de 2014 19:20 h

El PSC menys catalanista, el més allunyat de la gent, inimaginable anys endarrere tant poca gent en un acte socialista a l’Hospitalet


La presidenta de la Junta d'Andalusia i líder dels socialistes andalusos, Susana Díaz, ha assegurat que el socialisme està "atrapat en un xoc de trens entre separatistes i separadors". Ho ha dit a la Farga de l’Hospitalet, en un acte de petit format en una clara demostració de la poca capacitat de mobilització que té en aquests moments el PSC-PSOE. Díaz ha reblat que els socialistes "no permetran" que es polaritzi Catalunya o cap a "la soledat i l'aïllament" o cap al "centralisme". Ho ha dit al costat del primer secretari del PSC, Pere Navarro, i de l'alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín. Díaz, ha agraït a Pere Navarro que tingui un discurs "coherent, sensat i compromès" malgrat "la incomprensió". 



Susana Diaz, Navarro i Núria Marín
© @acn




La presidenta andalusa Susana Diaz es reuneix amb les entitats andaluses a Catalunya però no accepta reunir-se amb l’associació Súmate

No vol preguntar-se, Com és que cada cop més ciutadans andalusos i espanyols estan a favor del dret a decidir i de la independència de Catalunya?

Navarro: "El problema és entre governs, els pitjors presidents en el pitjor moment"

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, creu que la situació política entre Catalunya i Espanya s'explica en clau institucional. "No és un problema entre Catalunya i Espanya, sinó entre governs; els pitjors presidents en el pitjor moment", ha dit. Navarro ha apostat per al diàleg, tal com han fet els socialistes amb el document de Granada, i ha marcat distàncies entre PP i PSOE. Navarro també ha carregat contra la decisió del TSJC sobre la immersió lingüística, en una acte a la Farga de l'Hospitalet on no s'ha vist cap representant del sector crític. "La cultura i la llengua mai han estat un problema sinó un motiu de convivència, diguin el que diguin els tribunals i la dreta separadora", ha dit.

Pocs dirigents territorials i tant sols el nucli dur de l’actual direcció

L’acte d’avui a l’Hospitalet ha confirmat el pitjor PSC dels darrers anys, l’acte ha visualitzat un partit dividit i en hores baixes.