dilluns, 3 de febrer del 2014

Antonio Gala: "lluitar per independitzar-se és de subnormals"

Avui a les 18:26h.

L'escriptor diu que "quan apareix algun independentista empenyent els seus paisans cap a l'alliberament, no sé si riure o plorar"






L’escriptor Antonio Gala assegura en la seva columna d’opinió al diari El Mundo d’aquest dilluns que “lluitar per independitzar-se és de subnormals”. A més, considera que Catalunya té “un dèficit prou gran per dedicar-se més a cobrir-lo que a una altra cosa”.

Gala afirma que “quan apareix de sobte algun independentista (?) català empenyent els seus paisans cap a l'alliberament, no sé si riure o plorar”. “És difícil creure en la seva sinceritat. El seu rebuig contra Espanya està sustentat en una personal ambició com un joc ocult, no beneficiós ni per a l'inventor”, afegeix.

L’escriptor creu també que “fa pena que coincideixi aquest punt heroic amb moments de debilitat generalitzada o de pèrdua (temporal, esperem) del camí comú”. “La resta del camí projectat cap a la independència -en moments en què aquesta paraula no gosa ser usada i es considera una malaptesa històrica- queda surant a l'aire”.

És per això que explica que “la minoria intel·lectual dels interessats no sorprèn tant com el nivell dels electors: aprenguem dels trucs utilitzats per pseudopolítics, només autèntics en la seva ambició i en una petitesa que entenen creixent”.

“Quan s'uneixen i fraternitzen els països, quan els diners només procura les més acreditades aliances, lluitar per independitzar-se és de subnormals. Així ho sento i ho he d’escriure. Catalunya és una comunitat amb un dèficit prou gran per dedicar-se més a cobrir-lo que a qualsevol altra cosa”, conclou.


" Com ens estimen !! I encara es pregunten per que marxem ... "

http://tinyurl.com/qeencjw