dijous, 6 de febrer del 2014

El PP espanyolitza la samarreta del Barça

Dijous, 6 de febrer de 2014 05:00 h

La forta implantació dels populars al Brasil i en concret a la ciutat de Rio de Janeiro ha servit per forçar al club homònim del Barça a la ciutat a posar la bandera espanyola a l’equipació


En un atac d’odi cap al F.C Barcelona per haver gosat posar la senyera a la seva samarreta, membres del partit popular al Brasil han influït i tergiversat la realitat per tal que el club creat en el seu moment com a homenatge al Barça sigui utilitzat per amagar la realitat d’un equip i un poble, amagar per la via de l’engany una realitat d’un poble que vol ser lliure. L’actual directiva del F.C. Barcelona ha d’impedir que els sectors retrogrades i enemics del mateix club utilitzin el club blaugrana per a la política espanyola. 




El F.C. Barcelona ha de desautoritzar aquesta burla a la dignitat del club i del país

No és baladí el tema, la decisió política del club homònim del Barça de mal utilitzar la seva samarreta per tergiversar la història i la realitat del club, un motiu més que suficient per tal que l’actual directiva del Barça impedeixi el greuge o retiri l’ús del nom i l’escut.

Barcelona Esporte Clube, un club de la tercera divisió regional utilitzat políticament contra Catalunya

Un vulgar manipulació per aprofitar una difícil situació econòmica del club brasiler i fer mal al Barça i a Catalunya, ho diu la mateixa informació arribada a Europa, la decisió ha estat presa per contestar la decisió de posar els colors de Catalunya a la samarreta del Barça, amb l’argument que “ l’esport està al marge  de la política i és un camí cap ‘integració”.

Una samarreta fa mal als ulls, un disseny de “marca Espanya” que  trenca la imatge del Barça

El president del club brasiler, Augusto Vierira ha fet un al·legoria falsa del Barça i l’espanyolitat, la camiseta és la bandera espanyola amb l’escut del club blaugrana, fa realment mal als ulls. La caverna mediàtica s’ha fet ressò del “triomf” de la notícia que va llançar l’agència EFE.