dilluns, 27 de gener del 2014

Vidal-Quadras estripa definitivament el carnet del PP

27/01/2014

VOX

El vicepresident del Parlament Europeu ingressa "immediatament" a Vox, el partit d’Ortega Lara


Mar Sabé



A.V.Q
El vicepresident del Parlament Europeu, Aleix Vidal-Quadras, ha decidit estripar definitivament el carnet del PP per desavinences amb el president espanyol, Mariano Rajoy, i així ho hauria comunicat al partit mitjançant una carta, segons avança avui ‘El Mundo’ i ha confirmat ell mateix a d'altres mitjans.

Vidal-Quadras, s'ha decidit per ingressar al partit Vox, la nova formació política liderada pels també expopulars José Antonio Ortega Lara i Santiago Abascal, "immediatament", tal i com ha explicat ell mateix a Rac1, tot i que no entregarà la seva acta de diputat al Parlament Europeu i acabarà amb aquesta legislatura. Aquest partit pretén aglutinar els votants de la dreta més extrema que no estan d’acord amb les actuals polítiques del partit que governa a l’Estat espanyol.

“Ho sento de tot cor, president, però me’n vaig”, ha escrit Vidal-Quadras a Mariano Rajoy, i també ha al·legat que els motius que l’han portat a prendre aquesta decisió és el “fatalisme escèptic”, la “falta de passió i d’acceptació del risc”, particularment en relació amb Catalunya. "La seva passivitat davant l'ofensiva separatista dels nacionalistes catalans", és un dels principals motius que l'ha portat a abandonar el PP.

L’expresident del PP català també ha enviat un vídeo per correu electrònic per acomiadar-se de tots els càrrecs locals i provincials del partit, en el que remarca la seva decepció amb la cúpula de la formació del govern.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/vidal-quadras_estripa_definitivament_el_carnet_del_pp_98369.php