dimecres, 8 de gener del 2014

Toni Comín: "Si l'independentisme és el Barça, el federalisme del PSOE és el Getafe"

08/01/2014

DEBAT AL PSC

L'exdiputat del PSC manifesta, després de l'acord Rubalcaba-Navarro, que la proposta federal socialista no té capacitat per discutir l'hegemonia de l'independentisme


Lluís Goñalons


Toni Comín
Toni Comín, exdiputat del PSC, ha expressat que la proposta federal del PSC-PSOE no té capacitat per discutir l'hegemonia de l'independentisme: "Si l'independentisme és el Barça, el federalisme de Granada és el Getafe, no té res d’atractiu", ha afirmat just el dia després que el líder dels socialistes catalans, Pere Navarro i el cap de files del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, hagin arribat a un acord per reformar la Constitució. Les crítiques continuen aflorant.

A la tertúlia de Rac1, l'exsocialista ha tombat dialècticament el document de Granada que PSC i PSOE van signar a principis de juliol amb les principals directrius de la reforma constitucional que comparteixen per federalitzar l'Estat espanyol. Critica que "hi ha aspectes interessants, però falten coses imprescindibles".

"Granada va néixer destinat a la derrota", ha reiterat Comín. "Si el PSOE va a la velocitat del document de Granada no arribarà a frenar res. El procés va de baix a dalt i la gent no creu en aquest federalisme. Si vol fer quelcom, ha d’anar més ràpid, més a fons i més lluny", ha sentenciat.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/toni_comin_si_lindependentisme_es_el_barca_el_federalisme_del_psoe_es_el_getafe_97997.php