dimarts, 28 de gener del 2014

Sala-i-Martín: "La comparació de Camacho és criminal i, a més, falsa"

28/01/2014

REFERENDUM

"El PP està venent de cara a fora una imatge des de fa temps que no és real", assegura l’economista


Mar Sabé




El professor d'Economia, Xavier Sala i Martín, als estudis de RAC1



L’economista i professor de la Universitat de Columbia Xavier Sala-i-Martín, ha afirmat avui que "la comparació d’Alícia Sánchez-Camacho és criminal, i a més és falsa". Ha fet aquestes declaracions a El món a Rac1 fent referència a la relació que va fer dissabte la líder del PP català entre el sobiranisme català i el terrorisme d'ETA.

“El PP està venent de cara a fora una imatge des de fa temps que no és real, és absolutament falsa, i aquesta falsificació de la realitat és una de les raons que porta a que el moviment independentista sigui cada vegada més gran”, ha considerat el professor. “La raó és que ens sentim absolutament menyspreats i cada vegada que parlen, ho empitjoren”, ha continuat.

L’escriptor Rafel Nadal, també present a la tertúlia, ha compartit, al·ludint directament a la líder dels populars catalans, que “el que no es pot és anar predicant que aquesta societat es trenca i tu anar tirant llenya per atiar el foc”. “El conjunt del discurs del PP aquests dies ha sigut molt estrany”, ha continuat, “no he escoltat i un sol argument per convèncer als catalans que ‘anar junts suma’, que era precisament el seu eslògan”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/sala-i-martin_la_comparacio_de_camacho_es_criminal_i_a_mes_falsa_98393.php