dimarts, 21 de gener del 2014

El president del Círculo Ecuestre empastifat pel cas Bárcenas

Dimarts, 21 de gener de 2014 12:35 h

Borja García-Nieto s’hauria prestat a fer de testaferro de l’extresorer del PP Álvaro Lapuerta en la compra d’accions del digital Libertad Digital de Jiménez Losantos


Segons publica el digital InfoLibre.es, la darrera remesa de papers de Bárcenas posa al descobert la implicació del president del Círculo Ecuestre, Borja García Nieto, amb els pagaments en B del PP. L’empresari català hauria fet la compra el 2004 d’un paquet d'accions del digital Libertad Digital, de Federico Jiménez Losantos, que llavors patia greus problemes financers, i ho hauria fet en nom d’Álvaro Lapuerta aleshores tresorer del PP amb Bárcenas a la gerència. En un escrit del desembre del 2004, García Nieto afirmà que les accions que havia adquirit aquell mateix any eren propietat de Lapuerta i que es compromia "a traspassar-les a qui ell indiqui".Infolibre també recorda que García Nieto va ser soci d'Iñaki Urdangarin.





García Nieto hauria fet dues compres d'accions de l'empresa de Jiménez Losantos, per valor de 139.700 euros la primera i per  24.000, la segona, a través de Sa Moltona S.L., de la qual García Nieto era administrador únic.


http://directe.cat/331576