diumenge, 22 de desembre del 2013

Ofensiva del PP contra “l’asfíxia” que “es patirà” pel Tricentenari del 1714

22/12/2013

UNIONISME

Els populars catalans preparen una campanya per explicar “moltes coses que el govern els està amagant o explicant de manera manipulada”


Albert Ribas


La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho. Foto: Partit Popular
El PP té la intenció de desplegar, a partir de l’any vinent, una ofensiva arreu de Catalunya amb la intenció de contrarestar la “campanya asfixiant que es patirà", al seu parer, la celebració del Tricentenari del 1714. L’objectiu serà destacar els avantatges de seguir a Espanya i els “efectes positius” sobre els catalans de l’acció del govern espanyol que, d’altra banda, “intensificarà” durant el 2014 les visites de membres de l’executiu i de Mariano Rajoy.

El portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, ha explicat avui que “ara és més important que mai que s’expliqui d’una manera extensa com l’acció del govern espanyol està tenint, des de fa més d’un any, uns efectes positius a Catalunya, possiblement més que a la resta d’Espanya, com a conseqüència de les dificultats especials que té la Generalitat, sobretot en l’aspecte financer”. Millo ha assegurat que la campanya dels populars no pretén plantejar “una batalla”, sinó oferir arguments “en positiu”.

Fent gal·la d’un discurs que els populars utilitzen de forma freqüent, Millo ha considerat que els catalans “tenen dret a saber moltes coses que el govern els està amagant o explicant, expressament, de manera manipulada. La gran trama d’independentisme està informant, debatent i generant discurs en una única direcció, un pensament únic”.

El principal objectiu serà, davant la “intoxicació de l’opinió pública”, “facilitar de diferents maneres que tota aquesta societat civil catalana no independentista tingui l’oportunitat de sortir a la llum pública, poder-se explicar, poder generar debat i que puguin haver plataformes plurals que expressin aquesta pluralitat catalana”, ha conclòs.



http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/el_pp_prepara_una_campanya_per_contrarestar_l_asfixia_del_tricentenari_del_1714_97767.php