dijous, 19 de desembre del 2013

Obliguen Rajoy a identificar-se a la cimera de la UE: No el reconeixen

19/12/2013

Un guarda de seguretat atura el president espanyol i li exigeix que mostri l'acreditació


Lluís Bou








Mariano Rajoy, d'esquena, obligat a identificar-se a la cimera europea
A les cimeres de la UE no tothom reconeix el president espanyol. Un guàrdia de seguretat ha aturat aquesta tarda Mariano Rajoy quan s'adreçava a Brussel·les al recinte on se celebra la cimera comunitària, perquè no sabia qui era. L'ha obligat a acreditar-se i després l'ha deixat passar, mentre els col·laboradors del líder del PP insistien: "És l''spanish president'"

Rajoy ha estat lúnic mandatari que s'ha trobat amb aquest problema, si bé també és l'únic que s'hi ha presentat a peu, mentre que els altres ho feien en cotxe oficial. El president espanyol ha arribat al recinte acompanyat d'una àmplia delegació, provinent de l'hotel que està a uns centenars de metres.

La confusió ha durat uns llargs segons però al final Rajoy ha pogut arribar a la sala de reunions, on ha intercanviat unes paraules amb la cancellera alemanya, Angela Merkel, i el primer ministre italià, Enrico Letta.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/obliguen_rajoy_a_identificar-se_a_la_cimera_de_la_ue_no_el_reconeixen_97729.php