dimarts, 3 de desembre del 2013

Nou ridícul estratosfèric de Sánchez Camacho

Dimarts, 3 de desembre de 2013 15:20 h

La popular s’afanya a donar suport públic a un projecte inexistent del ministre de l’Interior relatiu als Mossos que publica El Mundo i que el mateix Fernández Díaz ha desmentit


La líder popular no té la confiança del Govern del PP i està desinformada, això s’ha fet palès aquest dimarts quan en declaracions als mitjans Camacho ha valorat molt positivament una suposada proposta del ministeri de l’Interior que el mateix ministre ha desmentit al Govern.  Camacho ha valorat com a “intel·ligent, responsable i interessant" la proposta del ministre Jorge Fernández que, segons El Mundo, vol impulsar un canvi normatiu que permeti als agents dels mossos d'esquadra "descontents" amb el procés independentista deixar el cos i integrar-se en la policia estatal. Camacho ha destacat que a Catalunya no només els Mossos s'ocupen de la seguretat i, per tant, els agents continuarien garantint els drets i les llibertats dels catalans. 

El Mundo intoxica que fa fort i Camacho hi cau de quatre grapes
El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha parlat aquest dimarts per telèfon amb el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, per desmentir-li que seu Ministeri s'estigui plantejant oferir a agents dels Mossos d'Esquadra passar-se al cos de la policia espanyola, tal com publica el diari El Mundo. El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha revelat la conversa entre el ministre i el conseller en la roda de premsa posterior al Consell Executiu. Segons la informació publicada per El Mundo, hi ha malestar als Mossos d'Esquadra pel procés sobiranista engegat a Catalunya.


http://directe.cat/326724