dimarts, 31 de desembre del 2013

Llanos de Luna continua la seva croada contra els municipis independentistes

31/12/2013

INDEPENDÈNCIA

La delegada del govern espanyol porta als tribunals els municipis de Garriguella i Bellpuig just abans d’acabar l’any


 Albert Ribas


La delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, no té cap intenció d’aturar la seva creuada contra els municipis independentistes. Aquesta vegada ha estat el torn dels municipis de Garriguella, a l’Alt Empordà i Bellpuig, a l’Urgell.

Amb les denúncies a Garriguella i Bellpuig, Llanos de Luna ja ha presentat 199 contenciosos contra diferents ajuntaments catalans. Els motius han estat per impulsar la sobirania fiscal, per no penjar la bandera espanyola, per declarar-se “territori lliure i sobirà”, per pagar la quota oficial de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i per la contractació de trens per l’Onze de Setembre del 2012. D’aquestes denúncies, els jutjats ja n’ han desestimat o arxivat 16.

Suprimir la delegació del govern espanyol

Precisament l’AMI impulsa una moció que té com a objectiu “demanar la supressió de la delegació i les subdelegacions del govern espanyol a Catalunya”. Els motius que exposa la plataforma independentista són que aquesta institució de l’Estat “fa una fiscalització política del procés de sobirania del poble català” i que Llanos de Luna “està judicialitzant les accions que, democràticament, estan duent a terme els consistoris catalans en representació dels seus ciutadans”. De moment, prop d’un centenar d’Ajuntament ja l’han aprovat. 


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/llanos_de_luna_continua_la_seva_croada_contra_els_municipis_independentistes_97895.php


1 comentari :

Anònim ha dit...

e c s
a l
q u a d r a t
ll*ll
/LOLÏN/