diumenge, 22 de desembre del 2013

La Vanguardia aigualeix la independència

Diumenge, 22 de desembre de 2013 05:00 h

El flamant director Marius Carol introdueix una la nova tàctica contra el procés independentista, intentar desmoralitzar amb una enquesta cuinada i, sobretot, amb molta confusió


Segons la cuina del diari barceloní tant sols un 38% creu que se celebrarà el referèndum, un 56% vol que Catalunya sigui un estat contra un 37 que s’hi oposaria, i a la pregunta sobre l’estat independent és produeix un empat, un resultat mai vist fins ara i que lliga amb el pensament expressat moltes vegades pel nou director públicament. Veurem a partir d’ara en els dos grans mitjans de comunicació de Catalunya la cerimònia de la confusió contra el procés català cap a la independència.  

La Vanguardia s’inventa que el pacte fiscal triomfa en un intent de recuperar la tercera via, avui més morta que mai







El diari torna a recuperar i a intentar vendre que l’opció majoritària és la tercera via i un presumpte pacte fiscal en un nou intent de recuperar la voluntat de l’anomenada gent d’ordre, però ni tant sols una enquesta de La Vanguardia pot aigualir  la independència.

El suport a la consulta perd 10 punts per art de La Vanguardia

Del 83% de favorables a una consulta ara, per art de la cuina de la capçalera del Grup Godó, hem passat a un 73%, tot va enrere quant parlem d’independència. Aquesta serà l’actitud del diari amb el nou director d’ intentar diluir la independència i provar de fer caure el projecte, primer fer creure que no tindrem consulta i en cas que la fem no guanyarà la independència.  

Jordi Muñoz a l’ARA desmenteix l’enquesta cuinada de La Vanguardia