dijous, 26 de desembre del 2013

La Razón, ara contra 'La Meva'

26/12/2013

TELEVISIÓ

El rotatiu critica que, durant l'emissió del discurs del rei, TV3, que estava en període de vaga, emetés un programa gravat de Roger de Gràcia


Lluís Goñalons


Portada d'avui de 'La Razón'
El diari 'La Razón' carrega avui contra el programa que repassa els 30 anys de vida de TV3, 'La Meva'. El rotatiu també critica, en portada, que la vaga dels treballadors de TV3 provoqués la suspensió del tradicional discurs del monarca Joan Carles I.

Però sobretot carreguen contra el producte televisiu que va suplir el missatge del rei, que titllen de "la burla de TV3". Asseveren que el relleu a la nota nadalenca el va prendre un programa "d'autobombo", que presenta Roger de Gràcia. Acompanyen la crítica amb una imatge seleccionada del periodista amb un gest burlesc.

Subratllen que el discurs de Joan Carles I estigués sembrat d'al·lusions al procés català. "El rei va fer nou al·lusions a la unitat respecte a una, l'any passat", és el titular que encapçala el diari. Sobre un dels assumptes del discurs: "Una Espanya oberta en què hi capiguem tots", 'La Razón' ha comptat 205 paraules vora les 30 que, consideren, va destinar a aquest afer el 2012.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/la_razon_ara_contra_la_meva_97818.php