divendres, 27 de desembre del 2013

El PSOE vol reconquerir als catalans andalusos

Divendres, 27 de desembre de 2013 05:00 h

La presidenta d’Andalusia vol participar activament en una campanya del PSC en contra que els catalans siguin consultats i centrerà la campanya en els col.lectius de catalans d'origen andalús


Susana Díaz, presidenta de la Junta d’Andalusia, nova promesa del PSOE i referent de Pere Navarro, vol participar activament en una campanya del PSOE-PSC  a Catalunya en contra el dret a decidir des catalans. En aquest sentit escalfa màquines i reclama un tracte singular per Catalunya i alhora la igualtat per a tots els espanyols. Una recepta difícil de prendre i també d’explicar. Ara pel PSOE som “singulars” i davant l’immobilisme del PP volen seduir els catalans, sobretot els d’origen andalús, amb una proposta que advoca a la unitat, l’encontre i el diàleg. Per això Díaz deixarà els milers de problemes sense resoldre a casa seva i vindrà a Catalunya el mes de febrer a intentar seduir les cases regionals andaluses amb una proposta de funambulisme constitucional i immobilista marca PSOE.  

Susana Díaz
Un missatge d’amor nadalenc

"A Catalunya li ha anat bé amb Espanya i a Espanya li ha anat bé amb Catalunya. Espanya i Catalunya es necessiten. És més el que ens uneix que el que ens diferencia. Els cops a la taula d'un i altre costat no ens porten a la trobada i al diàleg, els socialistes anem a afavorir l'enteniment, consens i pacte i trobar el que ens uneix ", ha explicat  Díaz en una entrevista a la Cadena Ser Andalusia aquest Nadal.

Díaz reclama polítics d’alçada per resoldre el conflicte a Catalunya

La cap del Govern andalús immersa en l’escàndol de corrupció de més magnitud de la història d’Europa, els ERO, té temps per intentar convèncer l'opinió pública catalana de l'error de convocar un referèndum per la independència, que considera il·legal i apel·lar al diàleg. Díaz posa com a exemple el pacte constitucional del 1978, i assegura que “En aquell moment hi havia polítics a l'altura del moment històric. A Espanya li falta pacte, diàleg i consens i li sobra crispació i imposar a la brava, cosa que fomenta la polarització de la societat”, va declarar Díaz a la radio andalusa.