diumenge, 15 de desembre del 2013

El Periódico segueix la campanya contra el #SíSí

Diumenge, 15 de desembre de 2013 13:15 h

El diari del Grupo Z ahir utilitzava matusserament les dades i avui hi torna. La Razón i el Mundo se sumen a la “festa” per fer creure que el #SíSí està perdut.


El Períodico fa una enquesta on es pregunta: “Creu que l’Estat hauria d’autoritzar la celebració de la consulta? 7,4 de cada 10 diuen que sí i El Periódico ho converteixen en un: “Suport massiu a una consulta “autoritzada”,  és a dir, que apunta a que si no és autoritzada no la volen fer, quan el que diuen els enquestats és que volen que el govern espanyol l’autoritzi. Ahir el mateix diari va rebre dures crítiques per part de diferents experts en sociologia electoral que van posar al descobert la manipulació de les dades fetes per la capçalera del Grupo Z per amagar la victòria del #SíSí, fins i tot, alguns membres del diari via les xarxes socias, i algun en la intimitat, reconeixien que les coses no s’havien fet be, però avui el diari  hi torna i juga amb el titular per fer creure que la majoria a favor del dret a decidir vol una consulta autoritzada. 

Els que no volen que els catalans votem, no s’aturen a l’hora de fer enquestes cuinades en contra de la democràcia dels catalans

Ahir va ser El Periódico, el primer en fer una enquesta, però les presses són males companyies i malaguanyats diners per acabar manipulant els resultats de l’enquesta a la portada. Avui els mitjans de la caverna han seguit els passos d’El Periódico i han publicat enquestes cuinades des del despatx de Pedro J Ramírez i del de Paco Marhuenda, per fer creure que el sísí està perdut, moltes molèsties es prenen els que diuen que al consulta no es farà i que no creuen amb el dret a decidir i la democràcia dels catalans. La formula però els serveix només per fer creure als seus lectors una falsa realitat i a Catalunya pot tenir l’efecte contrari al que pretenen.