dijous, 5 de desembre del 2013

Cal invertir 50 MEUR a Tarragona 2017 perquè Espanya es quedi les medalles?

Dijous, 5 de desembre de 2013 05:00 h

Ens creiem que estem en un procés cap a la independència? Aleshores cal garantir que com a mínim en els jocs del mediterrani de 2017 hi participi la Selecció Catalana


L'Anella Mediterrània dels Jocs del Mediterrani del 2017, que s'ubicarà al barri tarragoní de Campclar, es començarà a construir el 2015 i suposarà una inversió de 50 MEUR. Fer realitat l'epicentre esportiu de la competició comportarà la remodelació del velòdrom i de la pista d'atletisme ja existents, i la construcció de tres nous equipaments. S'aixecaran un nou palau d'esports amb capacitat per a 5.000 espectadors, una piscina olímpica de 50 metres i un estadi d'atletisme provisional amb capacitat per unes 15.000 persones, que acollirà les cerimònies d'inauguració i clausura. Unes inversions importants i beneficioses pel país i les comarques tarragonines, ja que paguem, com a mínim que hi participin els esportistes catalans sota bandera catalana. 

Ballesteros prohibeix  les xarxes socials de Tarragona 2017 parlar de les seleccions catalanes

L’alcalde de Tarragona converteix el tema de les seleccions catalanes en tabú, i fins i tot impedeix que es puguin fer comentaris al seu perfil de facebook i és nega a contestar sobre aquest tema.

Invertirem milions d’euros per tal que Espanya passegi les medalles robades als esportistes catalans?

El tinent d'alcalde de Projectes Estratègics, Javier Villamayor, ha destacat que el projecte es basa en criteris d'austeritat, innovació, eficiència i sostenibilitat, i ha defensat que la seva ubicació a Campclar és "idònia", perquè la zona ja compta amb instal·lacions esportives i gaudeix de bones comunicacions.

S’amaga que Espanya no paga les aportacions compromeses en els jocs del Mediterrani

Silenci sobre els incompliments del govern espanyol a les inversions de Tarragona 2017, això sí, voldrà lluir les medalles guanyades pels esportistes catalans. No paga i és queda les medalles.

No és poden entendre els Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017 sense les seleccions catalanes

L’alcalde de Tarragona i les autoritats catalanes no poden restar en silenci, no poden estar alienes al actual procés sobiranista, o ens el creiem o Tarragona 2017 serà una nova ofensa a la ciutadania de Catalunya. Cal garantir la participació de les seleccions catalanes, tot és possible i factible.