dilluns, 16 de desembre del 2013

Barça-Manchester City, als vuitens de la Champions

Els blaugranes s'enfrontaran al rival més fort

El Madrid té més sort i jugarà amb el Schalke 04

Especial: Barça - Tota l'actualitat del Futbol Club Barcelona


| Actualitzat el 16/12/2013 a les 12:15h



El Manchester City serà el rival del Barça a vuitens de la Champions. D'aquesta manera els blaugranes tindran l'eliminatòria més difícil en un sorteig on també s'haguessin pogut enfrontar a l'Arsenal, Bayer Leverkusen, Schalke 04, Galatasaray, Olympiacos i Zenit. El Madrid, per la seva banda, ha tingut molta més sort i jugarà amb el Schalke 04.

La resta d'eliminatòries són: Manchester United-Olympiacos, Atlètic de Madrid-Milan, PSG-Bayer Leverkusen, Chelsea-Galatasaray, Borussia Dormund-Zènit i Bayern de Munic-Arsenal.

Els partits d'anada d'aquesta ronda es jugaran els dies 18 i 19 i 25 i 26 de febrer mentre que els de tornada estan previstos per a l'11 i 12 i 18 i 19 de març. En el cas de l'eliminatòria del Barça els partits es jugaran el dimarts 18 de febrer a Manchester i el dimecres 12 de març al Camp Nou.

Es dóna la circumstància que la "ma innocent" del sorteig ha estat el portuguès Luis Figo, exjugador del Barça i que posteriorment, amb molta polèmica, es va incorporar al Reial Madrid.