dilluns, 30 de desembre del 2013

Álvaro: "L’Estat espanyol ho té tot, però no té la gent ni un projecte"

29/12/2013

SINGULAR TV

El periodista augura una trencadissa al PSC: "Cal que aparegui un líder socialista sobiranista, que podria ser una dona"


Mar Sabé





Francesc-Marc Álvaro a Singular TV
El periodista Francesc-Marc Álvaro assenyala en una entrevista a Singular TV que "l’Estat espanyol ho té tot, però no té la gent ni un projecte". El periodista considera que l'any vinent caldrà resistir moltes pressions per part de l’executiu espanyol, "que seran deu vegades més fortes que les que estem vivint ara".

El també professor universitari augura una trencadissa dins del PSC, i considera que “cal que aparegui un líder socialista sobiranista, que podria ser una dona”, encara que no s'avança a posar noms i cognoms a aquesta possible líder.

Álvaro també explica el seu nou projecte a Internet, Diari de la Desconnexió, on fa un recull de la seva opinió sobre la situació “excepcional” que està vivint el país últimament. Considera que aquest projecte atraurà a un públic més jove que el que llegeix els seus articles a 'La Vanguardia' i es mostra satisfet amb els primers resultats obtinguts.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/Alvaro_97806.php