dilluns, 11 de novembre del 2013

Les cúpules d'UDC i PSC, “lladres” de temps

Dilluns, 11 de novembre de 2013 16:00 h

Unió ara vol fer sentir “còmode” el PSC i reclama que el procés sobiranista “no pot ser només un procés dels nacionalistes”. El PSC albira un acord sobre la consulta


La cúpula d’Unió ha trobat l’excusa perfecta per guanyar temps i fer-lo perdre als 2.000.000 de ciutadans de Catalunya que van fer la Via Catalana reclamant la independència i poder votar una consulta, que 7 de cada 10 catalans vol que sigui sobre la independència de Catalunya. Després de l’invent de la tercera via, les constants interferències i deslleialtats amb el president, ara la cúpula d’Unió té un nou repte: fer sentit “còmode” el PSC per tal que no es “despengi” del procés. És igual que després de la conferència del PSOE del cap de setmana, Navarro s’hagi convertit  en el “còmplice necessari per aniquilar el procés”, com afirmava avui Lluís Llach, és igual també que el país s’estigui desfent i que la gent pateixi,  UDC  diu que "no pot desistir d'intentar” fer sentit còmode al PSC  perquè que si fins ara “hem treballat colze a colze, hem de procurar que ens continuïn acompanyant".

El Botifler i Traidor Don Antoni Duran i Lladre 


El PSC ara diu que veu possible un acord sobre la consulta perquè "el procés està viu i evoluciona", a qui volen enganyar?

El PSC ha tornat de la Conferència Política del PSOE, celebrada el passat cap de setmana, amb el convenciment que el socialisme espanyol "ha refermat" la seva estratègia a nivell territorial i de reforma federal de la Constitució. Així ho ha dit aquest dilluns el portaveu del PSC, Jaume Collboni, qui, a més, ha assegurat que encara veu possible que s'arribi a un pacte de Catalunya amb l'Estat, el PP i el PSOE per poder acordar la celebració d'una consulta. Segons el socialista, aquest és "un procés que està viu i evoluciona" i això deixa marge de maniobra. La pilota, però, creu que ara està al sostre dels governs català i espanyol, que haurien de "dialogar" d'immediat sobre la qüestió.