dilluns, 25 de novembre del 2013

El soci de Vidal-Quadras al PP abandona el partit

| Actualitzat el 25/11/2013 a les 13:03h

L'expresident del PP de Catalunya (PPC) i actual vicepresident del Parlament Europeu Aleix Vidal-Quadras es troba encara més sol al si del Partit Popular (PP). Qui fins ara era el seu soci en les crítiques a la cúpula de la formació, Santiago Abascal, ara ha decidit estripar el carnet amb una sorollosa crítica a Mariano Rajoy, a qui acusa d'adoptar una "insòlita i suïcida posició política a Catalunya i el País Basc".

A mitjan octubre, Abascal i Vidal-Quadras (a la imatge, en una roda de premsa conjunta) van protagonitzar un acte conjunt davant més de 800 militants del PP per mostrar el seu descontentament envers els "incompliments" i els "silencis" del govern de Mariano Rajoy en diversos àmbits. Vidal-Quadras, que va assegurar que l'assistència havia "desbordat" les seves previsions, creia que la reunió en si denotava que "les bases tenen una gran inquietud", i que feia falta un "moviment al centre-dreta".

Avui, Abascal ha decidit abandonar el partit "del seu pare" dolgut per "la negativa radical a fer front a una reforma profunda del model autonòmic" i per "l'abandonament de la defensa de la llengua comuna a l'educació" i per "l'administració en algunes regions".


http://www.naciodigital.cat/noticia/62028/soci/vidal-quadras/al/pp/abandona/partit