dimarts, 26 de novembre del 2013

El PSC justifica els atacs de 13TV i Intereconomía contra Catalunya

26/11/2013

NAZISME

Les dues conselleres socialistes del CAC deixen clar en el seu vot particular que no veuen odi en els discursos d’aquestes cadenes de televisió


Albert Ribas




Alejo Vidal-Quadras al programa 'El gato al agua'


Les dues conselleres del CAC proposades pel PSC, Carme Figueras i Elisenda Malaret, han deixat clar en el seu vot particular de l’informe sobre la banalització del nazisme, i que suposarà que el Govern emprengui accions legals contra 13TV i Intereconomía TV, que no comparteixen les seves conclusions.

Tant Figueras com Malaret apunten que les frases pronunciades per membres d’aquestes dues cadenes “xoquen, ofenen i inquieten” una part de la ciutadania però que això no vol dir que se les pugui catalogar de discurs de l’odi. És per això que s’han desmarcat de la segona part de l’acord, tot i haver votat a favor de la transcripció de les manifestacions on es compraven plantejaments democràtics amb moviments totalitaris.

Les dues conselleres proposades pel PSC han argumentat que els discursos provinents d’aquestes cadenes de televisió no van dirigides a cap col·lectiu determinat i que per això no és necessària una “especial protecció per la seva situació de vulnerabilitat”. Ni Figueres ni Malet consideren que no existeix “discriminació nacional” en les manifestacions on s’ha comparat el nazisme i el procés sobiranista català.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/el_psc_justifica_els_atacs_de_13tv_i_intereconomia_contra_catalunya_97263.php