diumenge, 17 de novembre del 2013

El partit indecent Guinea-Espanya, un escàndol mundial

La premsa internacional qualifica el partit d’indecent. El president de la Federació Espanyola, l’incombustible Ángel Maria Villar, s’amaga en el silenci igual que els jugadors


Tota la premsa esportiva mundial ha qüestionat la celebració del partit d’aquesta nit a Guinea per part de la selecció campiona del món, consideren que ajuda enormement a rentar l’imatge d’un dels dictadors de més durada de l’Africa, Teodoro Obiang, cal recordar que el personatge ha mantingut bones relacions amb els diferents governs espanyols siguin del PP com del PSOE. La principal cadena d’esports americana, l’ESPN ha titllat d’indecent el partit. 

"La Roja o ninguna"
La selecció espanyola cobra per jugar partits amistosos 3 milions d’euros, amb Guinea segons diu la federació, hi jugarà gratis

Alguna cosa deu passar per aquesta amabilitat de la selecció espanyola amb el dictador guineà, ara ja tant sol manca que el mateix dictador es faci la foto amb els membres de la selecció espanyola, per més escarni d’una Espanya que a cops d’efecte es converteix en un país on el joc brut forma part del país.

Silenci dels jugadors al jugar contra la terrible dictadura d’Obiang

Cap veu ha sorgit dels jugadors en contra de la celebració d’aquest partit, és pot ser campió del món però per damunt de tot existeixen els principis i els valors.

Com volien uns joc olímpics sinó s’aturen les trampes i el joc brut i mancat de valors

El món recorda encara les trampes d’Espanya en l’esport paralimpic fent jugar jugadors en plenes facultats per guanyar, el pitjor el no càstig dels seu responsables, el mateix que ha passat amb el dopatge on Espanya és del països on la classe dirigent protegeix els atletes dopats  i , fins i tot, els converteixen en Senadors de la nació espanyola com el cas de l’atleta vinculada al dopatge, Marta Domínguez, i ara mostrant que tot s’hi val amb la visita a Guinea en col·laboració amb la dictadura de Teodoro Obiang.  




1 comentari :

Anònim ha dit...

la marca España penja d'una caña
spain is pain