divendres, 29 de novembre del 2013

Crónica Global acusa Mas d’obrir la porta al feixisme.

Divendres, 29 de novembre de 2013 12:45 h

En un article a portada vexatori, el digital intenta denigrar i menysprear el president de Catalunya i acusa TV3 de ser un aparell de propaganda barroera i d’alimentar els radicalismes


El digital té una línia editorial propera a Ciutadans i promou el nou lerrouxisme que pretén unificar l’espai polític entre Ciutadans, PP, el PSC de Pere Navarro, velles glòries de les esquerres i federalistes contraris al dret a decidir, i acull plomes que hi estan vinculades.Dirigit per Alejandro Tercero, cap de premsa de la darrera campanya de C's, dóna veu a les mentides de la persecució de l’espanyol a Catalunya, del paper sectari de TV3, de les bonances de Ciutadans, del PP de Camacho i també del PSC més espanyol, fins i tot ressalten les veus del nacionalisme ressentit. L’article de portada d’avui és un insult al president de Catalunya i recorda el pur estil de 13TV  o d’Intereconomia. 


Les frases de l’article titulat “El sinistre aventurer” signat per Alfons Quintà:

TV3 alimenta els radicalistes de forma premeditada

 “Mirant TV3 la cosa s'aclareix una mica. D'una banda aquesta cadena ( o grup de cadenes ) és essencialment una arma barroera de propaganda . Però no només això . Així , en política internacional continua actiu el soviet que, amb el tripartit , va denunciar el diputat socialista al Parlament autonòmic català Joan Ferran .
La democràcia només és mostrada com una formalitat , per no dir una nosa . Això alimenta tots els radicalismes , cosa que efectivament desitgen.

Mas pot ser acusat d’obrir la porta al feixisme

“Aquest resultat final és favorable a la ruptura social . El determinisme social i l'identitari s'alimenten l' un a l'altre . Però Artur Mas no té capacitat intel·lectual per entendre-ho. Com tampoc entén que ell podrà ser acusat de ser el que ha obert la porta al feixisme , envernissat del que sigui, potser de radicalisme identitari o de populisme pretesament social.”

El president de Catalunya obre la porta a totes les barbaritats

“Ara bé , Mas es caracteritza , més que res, per la seva buit intel·lectual i moral , tot i la qual destrossa tot pensament que li pugui fer nosa . A més d'haver convertit a CDC en un moviment més radical que mai, el buit que ha creat obre la porta a totes les barbaritats.”

Mas ens retorna al totalitarisme

El gran i maleït treball de Mas haurà estat liquidar límits morals i crear buits , basant atacar totes i cadascuna de les limitacions i contencions que van sorgir a Europa després del just fracàs dels dos totalitarismes . Ell ha instaurat el repudi generalitzat contra tot allò que no tingui relació amb la seva molt simple concepte d'Estat- nació : aquell on ell mani i on la corrupció pugui ser acusada de ser un mite periodístic.”