dimecres, 30 d’octubre del 2013

Video de López Tena , explica les ' veritats i mentides sobre la independència '

Dimecres  30.10.2013  20:29

L'ex-diputat de SI va fer un col·loqui a la Bisbal d'Empordà la setmana passada


 Vídeo produït per Hugvideo




Amb el títol 'Veritats i mentides sobre la independència', l'ex-diputat de SI i notari Alfons López Tena va participar la setmana passada en un sopar-col·loqui a la Bisbal d'Empordà en la qual va desgranar el trajecte històric del catalanisme i l'evolució cap a l'independentisme. López Tena dóna la seva opinió sobre l'estat actual del procés cap a la independència i considera que la decisió és urgent. Avisa que l'alternativa és la dissolució violenta forçada dins d'Espanya.

El notari també exposa les raons econòmiques, polítiques i històriques que han portat a la situació actual. Diu que mai cap estat ha acceptat perdre res. Ni població, ni territori, ni patrimoni, ni capacitat de generar riquesa. I avisa que l'estat espanyol està disposat a tot per aturar la independència. En això, segons López Tena, estan completament d'acord el PP i el PSOE. I conclou: 'Espanya va a totes.

A partir d'ací, la cosa és ben clara: O guanyen ells o guanyem nosaltres. No hi haurà pacte. No hi haurà negociació. No hi haurà diàleg. O Catalunya es converteix en una província sotmesa, o es converteix en un estat independent. El que ja s'ha liquidat és que tingui autogovern.'


http://www.vilaweb.cat/noticia/4153187/20131030/lopez-tena-explica-veritats-mentides-independencia.html