dissabte, 12 d’octubre del 2013

‘Som Catalunya, Somos España’ admet que la concentració ha punxat

12/10/2013

12-O

José Domingo creu que la plataforma que lidera ha “d’incorporar tota aquella gent que se sent espanyola’


Albert Ribas


José Domingo, al mig, portaveu de 'Som Catalunya, Somos España'
El líder d’Impulso Ciudadano i portaveu de la plataforma ‘Som Catalunya, Somos España’ ha admès just després de la concentració espanyolista d’aquest migdia a la plaça Catalunya de Barcelona que s’hi esperaven més gent.

“No estem contents, hem d’incorporar tota aquella gent que se sent espanyola: federalistes, confederalistes, centralistes i autonomistes”, ha afirmat Domingo. Qüestionat sobre si les seves paraules eren un missatge pel PSC, ha assegurat que “és un missatge directe a tots els que avui no són aquí i hi haurien de ser”, tot i que ha remarcat que la reunió que va mantenir aquest dijous amb el primer secretari del PSC, Pere Navarro, va ser molt cordial.

L’exdiputat de Ciutadans ha insistit en què “és més necessari que mai” que la “Catalunya espanyola i democràtica s’hagi vist al carrer”. Fent referència al present del país, ha afirmat que hi ha “una certa tensió” en la societat catalana que afecta “molta gent que necessita expressar-se lliurement”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/_som_catalunya_somos_espana_admet_que_la_concentracio_ha_punxat_96463.php

4 comentaris :

ajlak2009 ha dit...

Si el jaqueta canviada del Domingo és el líder van bé, cirerer..

Rosa Mary ha dit...

Ajlak2009,avui s'ha demostrat quanta gent es independentista i quanta no ho es //*//

connemara ha dit...

Molt bé ja ens hem manifestat uns i altres. Ara toca la consulta. Una persona, un vot. I tant amics.

Anònim ha dit...

No cal comentaris ||★||