dimecres, 9 d’octubre del 2013

Ridícul de Camacho al Parlament amb el 12-O

Dimecres, 9 d'octubre de 2013 12:20 h

Reclama irada a Mas que rebi d’immediat els manifestants del 12-O quan aquests no han fet la petició. “Que vinguin si ho demanen” li ha dit Mas.


La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha reclamat al president Mas durant la  sessió de control al Parlament que rebi “d'immediat” els manifestants de la concentració unionista del dia 12-O. La líder popular ha preguntat si "no són ciutadans de primera" i no es mereixen "el mateix tracte que els de la Via Catalana". A l'hemicicle s'ha produït un remor que ha donat peu a la popular a fer interpretacions i s’ha encarat amb els diputats i els ha preguntat si es reien dels manifestants, sentenciant que aquesta era una actitud "impresentable i mal educada". Mas li ha respost que "ningú m'ha demanat que els rebi" i ha afegit que si vol que hi vagin els consellers que els convenci de que hi vagin, perquè no tenen cap obligació de ser-hi.


Camacho encara es vanta de les seves dots per cercar el diàleg i l'acord 

Mas ha aprofitat per ironitzar sobre els pocs "dots de convenciment" de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, després que la popular proposés un model de finançament per a Catalunya que ha estat ja rebutjat pel govern espanyol de Mariano Rajoy. "La veig un pèl nerviosa, no sé per què serà".  



http://directe.cat/320483