dimarts, 29 d’octubre del 2013

Polèmica institucional entre el Reial Madrid i la FIFA per una imitació de Blatter a Cristiano Ronaldo

29/10/2013 - 18.16h.







Amb motiu d'una xerrada amb estudiants que va fer a la Oxford Union Society, Joseph Blatter, el president de la FIFA, va donar el seu parer sobre els dos grans jugadors del moment, Leo Messi i Cristiano Ronaldo. El dirigent suís va dir que el blaugrana és "un bon noi" mentre va comparar el madridista amb un militar i el va caricaturitzar.

En un ambient distès, el president de la FIFA va dir que "encara que un gasti més en perruquers que l'altre, a mi m'agraden els dos....però prefereixo Messi", va concloure.

Aquesta frivolitat de Blatter no ha agradat gens el Reial Madrid que, mitjançant una carta del seu president, Florentino Pérez, ha enviat una carta demanant explicacions i exigint respecte al seu jugador. "Em consta que el nostre president ha enviat una carta a la FIFA demanant que rectifiqui aquesta falta de respecte a un jugador molt seriós i molt professional - ha dit Carlo Ancelotti, el tècnic blanc- Estic completament d'acord amb el president en aquest tema".

Blatter, en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)

Hahahahaha :)) Blatter Crack !!

http://www.324.cat/noticia/2202664//Polemica-institucional-entre-el-Reial-Madrid-i-la-FIFA-per-una-imitacio-de-Blatter-a-Cristiano-Ronaldo