dissabte, 26 d’octubre del 2013

Navarro: “No hi haurà consulta el 2014”

Pere Navarro acusa CiU i ERC de tenir “paralitzada” Catalunya “a canvi d'una consulta que no se celebrarà”

El líder del PSC anuncia primàries internes per escollir els seus candidats a les europees


26/10/13 11:52 - Barcelona -

Pere Navarro, primer secretari del PSC Foto: ACN.
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha acusat aquest dissabte el president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder d'ERC, Oriol Junqueras, d'enganyar els catalans amb una consulta sobiranista que no es durà a terme. Navarro ho ha dit en la seva al·locució al Consell Nacional del PSC que se celebra aquest matí a la seu de la formació a Barcelona, i en què ha participat l'exministra i exdiputada Carme Chacón. Així, segons el líder socialista, CiU i ERC tenen “paralitzada” Catalunya amb una consulta “que saben que no se celebrarà el 2014”.

El dia d'ahir, Navarro i el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, es van reunir a Barcelona amb Artur Mas, a qui van indicar que la millor solució a la situació política a Catalunya passa per una reforma federal de la Constitució, mentre van tornar a rebutjar una consulta sobiranista que representa “votar per trencar”.

Per altre banda, Navarro ha anunciat aquest dissabte que en els propers mesos s'obrirà un procés de primàries per escollir els candidats del partit a les eleccions europees, i que el procés estarà obert a la participació de militants i simpatitzants.

Darrera actualització ( Dissabte, 26 d'octubre del 2013 12:25 )

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/688734-navarro-no-hi-haura-consulta-el-2014.html