divendres, 18 d’octubre del 2013

L'exministre Pimentel és el pare del fill de Camacho, segons 'El Mundo'

18/10/2013

 societat

Els progenitors del nen de 7 anys van coincidir durant el primer govern de José María Aznar sota el ministeri espanyol de Treball


Lluís Goñalons

L'exministre espanyol de Treball Manuel Pimentel i la líder del PP català, Alicia Sánchez-Camacho
És la notícia rosa del dia. L'exministre espanyol de Treball Manuel Pimentel ha admès ser el pare del fill de la líder del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, segons publica avui el diari 'El Mundo' a portada. El suposat fill en comú de Camacho i Pimentel va néixer el 14 de setembre del 2006 pel sistema artificial de fecundació in vitro.

Els pares de la criatura de 7 anys van coincidir durant el primer govern de José María Aznar. Concretament, van compartir feina sota el mateix ministeri: El de Treball, del que Pimentel n'era el màxim responsable i la cap dels populars catalans la directora general de l'Institut de Seguretat del Treball. Els progenitors han formalitzat el fet amb una demanda imposada de mutu acord set anys després del naixement de Manuel Pimentel Sánchez-Camacho, que així és com figura inscrit el nen en el registre civil.

El diari explica més detalls del que ha estat un dels secrets més ben guardats. Camacho va quedar embarassada pels volts del nadal del 2005, aleshores tenia 39 anys i "la catalana estava al servei de l'andalús", afirma el diari. Des d'aleshores, l'exministre de Treball no s'ha desvinculat de les responsabilitats sobre la criatura i el diari assegura que manté un contacte permanent amb el nen que al setembre va celebrar els 7 anys de vida. 


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/l_exministre_pimentel_es_el_pare_del_fill_de_camacho_segons_el_mundo_96557.php