dilluns, 7 d’octubre del 2013

"El separatisme és un crim que no perdonarem"

07/10/2013

Independència

Els impulsors de la manifestació espanyolista del 12 d’Octubre amenacen i adverteixen que "la unitat d’Espanya ni es vota ni es negocia"


Nerea Rodríguez


Imatge del vídeo d'España en Marcha
La plataforma ‘España en Marcha’, convocant de la manifestació espanyolista a Montjuic el 12 d’Octubre, ha llançat avui un vídeo promocional per cridar a la participació en aquesta concentració on cremen imatges de manifestacions independentistes, de polítics i on asseguren que “el separatisme és un crim que no perdonarem”.

Entre les imatges que cremen hi ha la de diferents cartells amb proclames a favor de la independència (com “Goodbye Spain”, “Catalonia is not Spain”), i banderes estelades. A més però adverteixen que hi ha polítics “culpables: autors i còmplices d’aquesta situació”, i cremen imatges del president català, Artur Mas, del president espanyol, Mariano Rajoy, i del líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba.

Finalment, el vídeo conclou amenaçant que “la unitat d’Espanya ni es vota ni es negocia”. La plataforma ‘España en Marcha’ està formada per ‘La Falange’, ‘Nudo Patriota Español’, ‘Alianza Nacional’, ‘Movimiento Católico Español’ i ‘Democracia Nacional’.




http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/_el_separatisme_es_un_crim_que_no_perdonarem_96361.php