dijous, 10 d’octubre del 2013

Camacho no tornarà a ser candidata a Catalunya, segons 'El Confidencial Digital'

10/10/2013

PP

Segons les enquestes dels populars, la cap del PPC no s’ha consolidat com a líder i ha baixat en les enquestes


Nerea Rodríguez


Mariano Rajoy intervé al Senat amb la presència de fons d'Alícia Sánchez-Camacho
La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, podria no repetir com a candidata dels populars a Catalunya, segons publica avui el diari ‘El Confidencial Digital’. Segons aquest diari, un alt càrrec de la Moncloa, amb gran sintonia amb el president espanyol, Mariano Rajoy, va assegurar que “Sánchez-Camacho està sentenciada”.

Aquesta mateixa font explica que “el PP no està mostrant un missatge contundent i unitari a Catalunya”. Per tant, els motius per no permetre que l’actual líder dels populars catalans torni a ser candidata, es troben el fet que no s’ha consolidat com a líder i que baixa en les enquestes. És per aquestes raons que Rajoy estaria buscant-li ja un relleu, un dirigent de pes.

Segons les enquestes que tenen els populars, el partit no existeix pràcticament a Catalunya, mentre que creix el sobiranisme i, a més, aquestes enquestes apunten que C’s està agafant terreny al PP. D’altra banda, dirigents de pes del partit creuen que Sánchez-Camacho s’està equivocant de manera considerable.

Pel relleu estan descartats els noms de Jorge i Alberto Fernández Díaz i també el d’Alejo Vidal-Quadras. En canvi, la opció que més agradava al partit era la tornada de Josep Piqué, però ell mateix ha rebutjat tornar a la política activa.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/sanchez-camacho_no_tornara_a_ser_candidata_a_catalunya_segons_el_confidecial_digital_96415.php