divendres, 4 d’octubre del 2013

Camacho admet ara el pacte de silenci amb Método 3

La presidenta del PP desmenteix així Millo, que dilluns en va negar l'existència

L'acord, amb una sanció de dos milions d'euros, inclou no parlar del dinar a La Camarga ni d'altres qüestions


 04/10/13 02:00 - barcelona - Redacció


Sánchez-Camacho i Millo, al Parlament Foto: ANDREU PUIG.
La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, va admetre ahir l'existència delpacte de silenci amb Método 3 revelat dilluns per El Punt Avui i en virtut del qual el director de l'agència de detectius, Francesc Marco, es comprometia a guardar silenci sobre diversos aspectes de l'afer de l'espionatge al restaurant La Camarga; entre aquests, el contingut de la conversa entre Sánchez-Camacho i una exparella de Jordi Pujol Ferrusola, que va ser gravada. En cas d'incomplir l'acord, integrat en un annex del pacte extrajudicial amb què la líder del PP i Método 3 van voler tancar el cas, Marco hauria d'abonar dos milions d'euros.

A Sánchez-Camacho li van preguntar ahir per l'acord de confidencialitat en una entrevista a RAC1 i va admetre que el pacte existeix i que es va subscriure abans que finalment el contingut de la conversa es difongués i alguns fragments acabessin penjats a internet.

Sánchez-Camacho, que no va fer cap esment a altres aspectes de l'acord a banda de la confidencialitat de la conversa gravada, desmentia així el portaveu parlamentari del PP, Enric Millo, que dilluns va afirmar en roda de premsa que la informació publicada per aquest diari era “falsa” i que, pel que feia a l'acord extrajudicial amb Método 3, no hi havia “res més” que el que ja era conegut: que l'agència havia admès la seva responsabilitat en la gravació.

Darrera actualització ( Divendres, 4 d'octubre del 2013 02:00 ) 


http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/682648-camacho-admet-ara-el-pacte-de-silenci-amb-metodo-3.html