dijous, 10 d’octubre del 2013

Artur Mas i Núria de Gispert reben els organitzadors del 12-O

El portaveu de la plataforma "Som Catalunya, Somos España" assegura que "convidaran a marxar a tothom que porti banderes no oficials" 


, Parlament | Actualitzat el 10/10/2013 a les 20:14h


Mas i Ortega, amb els representants del 12-O. Foto: Aleix Moldes


Representants de "Som Catalunya, Som España", la plataforma convocant de la manifestació del 12-O a la plaça de Catalunya s'han reunit aquesta tarda al Parlament amb el president de la Generalitat, Artur Mas, així com la presidenta de la cambra catalana, Núria de Gispert. 
 
El portaveu de la plataforma, l'exdiputat de Ciutadans José Domingo, ha celebrat haver-se pogut trobar amb Mas i amb altres grups, i ha avançat una propera trobada amb el PSOE. Domingo ha titllat la trobada de "cordial" i "positiva".
 
Per part del Govern, el conseller de Presidència i portaveu, Francesc Homs, ha explicat que la trobada entre Mas i la plataforma ha estat "correcta" malgrat les discrepàncies, i ha apuntat que l'executiu català pretén convocar una consulta perquè tots puguin pronunciar-se, tant els que es van manifestar l'Onze de Setembre com els que ho faran el 12 d'octubre. "No hi ha cap missatge més inclusiu que el que incorpora el fet de poder votar", ha opinat.
 
Fora banderes no oficials de la manifestació
 
Domingo ha assegurat just després de la trobada que el servei d'ordre de la manifestació que han convocat a la plaça de Catalunya convidarà a marxar totes les persones que portin banderes no oficials. Domingo ha reiterat que la seva convocatòria és democràtica i cívica i ha rebutjat qualsevol tipus de violència.