dissabte, 12 d’octubre del 2013

#12Ofatxa derrotats abans de començar

Dissabte, 12 d'octubre de 2013 05:00 h

Tot i els esforços de Rivera i Camacho per arrossegar gent a la concentració unionista, hores d’ara ja saben que han fracassat i es preparen per narrar la gran mentida


La concentració unionista d’aquest dissabte 12 d’octubre és la crònica d’un fracàs anunciat. Ciutadans, el PPC, i els altres grups ultres que s’han sumat a la concentració convocada per “Somos Catalunya, Somos España” ja saben que han perdut. Malgrat la utilització fraudulenta de personatges com a reclam – Iniesta, Estopa i Gasol, els escarafalls en seu parlamentària – la fugida de l’hemicicle  per cridar l’atenció-, i els intents barroers per arrossegar membres de base de les cases regionals, convencent, amb fino i jabugo inclòs, les cúpules d’aquest entitats ràncies i obsoletes, de poc ha servit als seus objectius. Ara només els queda la complicitat de Llanos de Luna per engruixir la xifra dels manifestant i la col·laboració de premsa amiga per deformar la crua realitat. 

Els autocars que ha llogat el PP no tindran problema d’aparcament a Barcelona

Una mostra de la desesperació del PP davant la manca de resposta ciutadana la vam tenir aquesta mateixa setmana amb la crida a participar de la presidenta del PP de Lleida, en reconèixer que com a molt només omplirien 3 autocars, unes 300 persones  dels prop de 450.000 habitants de les comarques lleidatanes. I aquesta tònica s’ha repetit al territori, perquè la “majoria silenciosa” sembla no respondre a la crida del PPC i Ciutadans de manifestar-se en defensa de la unitat d’Espanya entre entitats i grups ultranacionalistes. De fet Camacho anunciava a TV3 que per ells omplir la plaça Catalunya ja seria un èxit.