dilluns, 9 de setembre del 2013

Risto Mejide serà a la Via Catalana

08/09/2013

El publicista explica que s’ha comprat les bambes independentistes VamCats

Albert Ribas


El publicista Risto Mejide
El publicista Risto Mejide explica a la seva columna dominical del suplement d’El Periódico que dimecres participarà a la Via Catalana. Mejide relata que fins i tot s’ha comprat les bambes independentistes VamCats, que “llueixen una estelada a cada costat del peu. I és clar, això pot generar conflicte no a qui les porta, sinó a qui les veu. Sobretot si te les poses per sortir a la calle i no al carrer”, explica amb el to sarcàstic que el caracteritza.

Al llarg de l’article, el publicista fa una analogia entre el seu cos i les relacions entre Catalunya i Espanya. Els peus, calçats amb les bambes independentistes, “de sobte estaven com desfermats, més lliures i amb molta menys tirada cap al paio que han estat aguantant. La veritat és que no els culpo, si hem arribat fins aquí ha estat per acció i direcció de la resta del cos, una resta del cos cada dia més vell, més pesant, més corrupte i perquè negar-ho, més lleig”, relata. Uns peus, Catalunya, es voldrien allunyar del cos, Espanya.

Mejide també deixa clar que és dels catalans que va creure en la via federal. “Jo, és clar, he mirat de convèncer-los que junts trobaríem una via federalista per continuar caminant, però ni ells ni jo hem entès gaire bé què significa això”, explica. Una possibilitat que ha acabat veient que no és possible perquè “els meus peus, pel que es veu, estan tips de tots els resultats del seu obstinat esforç acabin sempre donant resultat en altres parts del cos”. 


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/09/risto_mejide_sera_a_la_via_catalana_95843.php