diumenge, 1 de setembre del 2013

Reagrupament inicia la campanya «Apadrina una Urna»

Crida al poble de Catalunya per a que compri urnes i les lliuri a la Generalitat


| Actualitzat el 01/09/2013 a les 15:00h



Les urnes, necessàries per a la consulta Foto: NacioGranollers


Innovadora iniciativa la que ha presentat aquest diumenge Reagrupament. Davant les dificultats financeres de la Generalitat, i les amenaces del govern espanyol d'evitar la consulta i d’impugnar la partida pressupostària per impulsar el referèndum, Reagrupament ha iniciat una campanya de recollida de fons per tal que sigui el poble de Catalunya qui compri les urnes i les lliuri a la Generalitat.
 
Amb aquesta iniciativa, el partit vol constatar que el procés cap a la independència té darrera la majoria de catalans i que res ni ningú aturarà aquest desig de llibertat que s’expressa en la necessitat de ser consultats sobre independència de la nostra nació.
 
Reagrupament ha proposat el projecte #ApadrinaUnaUrna a la plataforma de micromecenatge Verkami que començarà durant els propers dies, amb un import encara per determinar que serà destinat a l’adquisició de les urnes que la Generalitat necessiti. Si el cost de les urnes necessàries, que la Generalitat encara ha de calcular, fos inferior als diners aconseguits, Reagrupament invertirà en altre tipus de material que la Generalitat estimi oportú.