diumenge, 1 de setembre del 2013

Osona baixarà també a l'Ebre per reforçar la Via Catalana

Una caravana d'autobusos i cotxes sortirà de Tona a les 9 del matí

Les inscripcions estan obertes

Especial: Via Catalana


, Vic | Actualitzat el 01/09/2013 a les 15:49h







Osona també es mobilitza per omplir la Via Catalana a les Terres de l’Ebre. Davant la necessitat d’acabar d’omplir trams de difícil cobertura al sud de la Via, l’ANC Osona organitza una caravana cotxes particulars.

La caravana sortirà de l’aparcament de la Sala la Canal, de Tona, a les 9 del matí. Les inscripcions ja estan obertes. Cal enviar un correu electrònic a osona@assemblea.cat indicant nom i cognoms del totes les persones que viatjaran en el cotxe i telèfon de contacte.

D’altra banda, l’ANC Vic també disposa de tres autocars que es destinaran cap al sud, a Alcanar.  Els tiquets ja estan a la venda a la Tintoreria Toni Vilar al carrer de Gurb, en horari comercial, i a la parada dels dissabtes que organitza l’Assemblea a la Plaça Major. El tiquets per l’autocar tenen un preu de 9 euros.

Des de l'ANC s'exposa que "és molt important que cap tram de la Via Catalana quedi sense presència de participants. I per aquest motiu es necessita la participació i la mobilització de tothom per assolir la independència. Osona ja ha mobilitzat més de 10.000 persones, a través de les assemblees locals i territorials, que ompliran principalment trams del nord, entre Figueres i El Pertús. Ara cal, acabar de donar una empenta al sud, i Osona també hi serà."