diumenge, 15 de setembre del 2013

Montse Suárez compara la "propaganda independentista de Mas" amb el nazisme

14/09/2013

Independència

L’advocada assegura que “l’Espanya ens roba" és una de les expressions més bastes i mentideres de la història”


Nerea Rodríguez


L'advocada i tertuliana Montse Suárez
L’advocada i tertuliana de Telecinco, COPE, 13TV i Cuatro, Montse Suárez, va comparar ahir la “propaganda independentista d’Artur Mas” amb el nazisme. En concret, Suárez va considerar que “l’única diferència” entre una cosa i l’altre és que “de moment, a Catalunya no maten”.

Així ho va afirmar mitjançant una piulada al seu Twitter, on també va assenyalar que “l’Espanya ens roba és una de les expressions més bastes i mentideres de la història”, i va afegir que “no hi ha ni maltractament econòmic ni espoli fiscal”.

Aquestes dues piulades van rebre fortes crítiques dels usuaris de les xarxes, així com també suport per part d’altres. La comunicadora Pilar Rahola va ser una de les que es va queixar per aquesta comparació: “Quina vergonya de comentari, Montse! Comparar als nazis amb catalans pacífics que lluiten festivament. Repugnant!

Suárez però va replicar Rahola de la següent manera: “Benvolguda Pilar, la comparació ha estat amb la propaganda independentista”. L’articulista de ‘La Vanguardia’ va insistir en els seus arguments criticant: “I et quedes tan tranquil·la comparant el desig d'un poble de governar-se a si mateix, amb la ideologia assassina del nazisme?!!” Per finalment sentenciar: “Benvolguda Montse, banalitzar al nazisme és una maldat”.




http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/09/montse_suarez_compara_la_propaganda_independentista_de_mas_amb_el_nazisme_95970.php